tisdag, oktober 31, 2006

Jag ser det snöar, jag ser det snöar!!!!!!


JA i morse vaknade jag till iv med två glada gossar som ville ut i snön. ENda problemet var att mamma inte fattat att vintern är på väg så det var att bege sig upp på vinden för att hämta ner vinter kläderna.

Snön har vräkt ner hela dagen och det är iktigt ruskigt ute. Våran pressening som sitter under pilträdet ja den brakade ner av all tyngd i morse, och vi har väl ca 2 dm snö nu, då ska ni veta att vi bor vid Siljans stand så en bit uppåt är det säkert mycket mer.

Mitt i snön kom posten. HAn hade med sig paket till Hilma från Abisko, en hel kartong full med kläder efter Sys. Hilma var glatt med och letade igenom kartongen och det var så mycket fina kläder. Och en var vi ju tvungen att prova på en gång.

En alldeles egen prinsessklänning! Hon såg så stolt ut och stortrivdes verkligen med den på! Det mesta av de fina kläderna åkte upp på vinden, då de var en aningen för stora, men tänk vad mycket fint vi nu har att ta fram om ett år och två.


Prinsessan Hilma!

Sedan var det ett paket med oxå... en alldeles egen Barbi. Det är i alla fall en riktig tjej hon bar och klappade på kartongen en lång stund men sedan satt vi undan den, dels för att det var lite mycket små delar men oxå för att hon inte skulle ha sönder den, den var ju så vacker. Men jag tror nog att storebror bra gärna skulle ha haft en han var då allt bra besviken på att haninte fick öppna den.Nu ska jag gå och ta den ena och slå den andra känns det som... nej skämt och sido vet inte varför detta väder inte medför att barnen kan bli glada och snälla, just nu bara skriker de och bråkar.

Blir tidig kväll ikväll.

Kram Anna-Lena

fredag, oktober 27, 2006

Karlstad här kommer vi!

Imorgon drar vi till KArlstad. det ska bli så in i bängen skoj!!!!!

Att få träffa alla roliga människor och få handla:-)

Jag rapporterar på söndag eller lördag kväll om jag orkar.

För er som inte vet så är det stor scrap och kort mässa i KArlstad i helgen mer info finns på Engströms Artstudios hemsida

Nej nu ska jag packa in mig och Arvid i bilen och åka mot Borlänge och hämta vårat nya objektiv till kameran.

Kramis Anna-Lena

torsdag, oktober 26, 2006

Måste visa min lilla nyklippta Venne oxå

I går satt jag äntligen saxeb/maskinen i Venne och Håkans långa långa hår.

HAn blev så fin Venne, ja inte helt perfekt för jag är juinte toppen bra på detta men acceptabelt!

Så här såg det ut innan:


Och så här såg han ut efter:


Min goda lilla Venne. Fast han var bra elak när vi klippte han tyckte inte om det denna dag, annars brukar han älska att klippa sig!
Kram Anna-Lena.

En gosig Lumsa i regnet

JA denna dag var riktigt grå och trist. Men det gäller ju att roa sig inne istället. Har inte lyckats få ändan ur vagn och fotat av mina senaste LO:er ännu så ni får håll atill godo med denn agoding i stället. Det är våran goa Hilma som äter lunch idag och pappa fotat hennes gosnos:-)

Nu ska jag dricka kaffe. Kram Anna-Lena
Men fasen oxå detta var ju inte rätt bild.... men det var på gos nosen vänta då letar vi vidare......

...

...

...

...

Här är den:-)

men fasen oxå bloggen vill inte nej då får ni hålla till godo med gosan i badet.

måndag, oktober 23, 2006

Jag klarade mina mål

God Måndag morgon!!!!
Satt mig ner och gick igenom lite av vad jag gjort sista månaden och insåg att jag skapat ca 25 LO:er på ca en månad. Då började jag räkna efter och jag har 111 gjorda LO:er i år och då har jag inte räknat ett album som min syster lånat för att visa några som var intresserade av kurs.

Så mitt mål som jag satt upp för mig själv i JAnuari på 100 scrappade LOer 2006 ja det har jag klarat med råge.

Och jag som inte trodde att jag skulle klara att göra 100. Men så har scrappandet varit den bästa terapin under våren då livet inte alltid var på topp.

Skulle fota av en del LO:er men vädret ute är botten och jag behöver lite dagsljus så det får bli en annan dag. Så ska ni få se lite av vad jag skapat de sista veckorna.

Nu ska jag ta hand om en trött Hilma.

Kramis Från Anna-Lena

söndag, oktober 01, 2006

Söndags mys och en massa roligt surfande!

Det har varit en riktigt bra och kreativ vecka känner jag! Jag har gjort skissutmaningen på Scrappiz. Äntligen en LO om mig med bild på mig:-)
Igår var jag till Gävle och till Anna-Karin på Betraktha. Så skoj det är att komma ut och träffa andra pysslare, fast man knappt känner varandra annat än från nätet så är det så skoj att komma och träffas och det känns som om man kännt varandra mycket längre.

På förmiddagen blev det lite impoviserad stjärnalbumskurs, men sedan fick jag faktiskt två LO:er gjorda. Först en skiss utmaning från Scraphuset, som skulle vara klar i går men när jag kom hem orkade jag inte ladda upp den jag för trött!

Men jag blev nöjd ändå:-)Älskar dessa bilder på Verner när han är som mest ilsken och mamma är så hemsk att hon tar kort på honom!


Ja sedan så blev det äntligen av att scrappa mer gamla kort. Jag har haft Verners kalas kort sedan maj 2005 liggandes så länge nu, men i går blev de klara. Kan kanske bero på att jag äntligen fått en ballong dies... :-)
Så det var lite av vad som jag gjorde i går. Idag har jag varit inne med Verner hela dagen, han är sjuk och har 40 graders feber och vill bara sova med lite sällskap i närheten. Vilken tur att datorn står brevid en säng:-)

Så jag har surfat runt och letat massor av inspiration, till veckans kurser.

I morgon är det Lunchbox dekoration som står på programmet. Det finns fortfarande plattser kvar om du är intresserad.

När: Måndag 2 oktober
Tid: 18-21
Pris: 250:- då ingår En lunch box och papper till dekoration. Vi dekorerar boxen och sedan gör vi innan mätet om vi hinner med. JAg bjuder på fika.

Var: Laknäs Bystuga, Leksand i Scraphönans hobbyverkstad

För anmälan och information, ring 0247-500 77 eller maila på scraphonan@telia.com

På tisdag är det återigen dax för vanlig tisdags träff.

100:- per kväll då ingår ett litet material kit. Betala 1000:- och du går hela hösten (12 träffar, 200:- i rabatt).

Nu ska jag ta och fixa lite kvälls fika, och se om min lilla sjukling.

Stor kram Anna-Lena