tisdag, maj 22, 2007

Äntligen är shopen på G!

Snart kommer vi, ja butiken alltså ut på nätet. Om allt går som det är planerat slår jag upp portarna den 1 juni, med buller och bong, och fiarar hela helgen samt i 24 dagar till.

Har alltid sagt att jag har den mest perfekta födelsedagen. 24 juni, exakt ½ året innan och efter jul:-) Så det firar vi hos Scraphönans Hobbyverkstad med en alldeles egen sommar kalender med lucköppning här i bloggen varje dag, med ett nytt erbjudande varje dag.

Samt att jag varje dag presenterar lite ny och rolig inspiration från mig och mina DT tjejer. Appropå DT... Jag har tidigare berättat att jag har en DT tjej, Mia Lennartsson från Sågmyra. Mia var med och gjorde ett fantastiskt arbete i Gävle i lördags med mig (ett stort tack Mia), där "sprang" vi på en fantastisk duktig tjej på mässan i Gävle.

Hon är så olik mig i stil, men helt fantastisk underbart duktig. Hon ligger mer åt freestyle hållet kan man nog säga och ja, jag är så lycklig att hon har tackat ja till att var min DT.

Vem är hon nu då :-)

...


..

.

.
.
.
.

Jo Cattis !!!!!! Tjoho vad jag blev glad att du sa ja! Välkommen till mitt lilla gäng!

Mera info om mitt DT kommer under nästa vecka, med lite bilder på dem och lite om vilka de är.NU ska jag fortsätta mata in varor i min shop så att ni får något att bita i den 1 juni!

Kram Anna-Lena

tisdag, maj 15, 2007

SNART ÄR DET MÄSSA

På lördag ska jag vara med på min första mässa. Det ska bli så sko

Det blir Scrap och stämpel

- Mässa i Gävle 19 Maj kl.11-16

Företagare som kommer:
Inkywings
Betrakhta
hÄnglar & stÄnglar
Scraphönans Hobbyverkstad
Rena Rama Verkstan
Lilla Handarbetsboden
Pappersvinden

Demos kommer hållas under dagen.

Fri entré

Var och hur hittar man dit? Vi håller till i Trumslagarvägens kvarterslokal, som ligger längst ner på Upplandsleden i Bomhus, Gävle. Buss nr 2 går från Rådhuset mot Bomhus, den stannar vid Trumslagarvägen. Lokalen ligger längst ner vid vändplanen. Om man tar sig med bil, finns parkeringsmöjligheter både vid förskola och skola i närheten. Det finns även parkering på bostadsområdets parkeringar, men det brukar va hemskt fullt där. Tänk på att parkera där det är tillåtet ;0) Hoppas att vi ses!

torsdag, maj 10, 2007

Det äller att fokusera på de underbara bilderna i livet, eller???


Ja igår var det vackert väder, Hilma gick här ute på gården och spattserade och lekte medans Gubben från Lantmäteriet var här och gjorde lite mätningar.

Hon var så go och underbar så att jag va tvungen att hämta kameran. Se själva på min goding:-)


Hon är ju så söt, längtar redan efter att scrappa dessa foton:-)

Men senare en nnan morgon, när mamma under några minuter smiter iväg till datorn medans snällsöta Hilma äter sin frukos macka, ja då går det inte alltid så bra:-(
:
:
:
:
:
::
:
:
:
:
:
:
:
:

Nu ligger fröken Bumsan Lumsan Blomkvist i sängen och jag sa försöka få bor ett paket smör från bordet och golvet! Ja det gälller j att fokusera på gårdagens bild en dag som denna...
Kram Anna-Lena

måndag, maj 07, 2007

Jag finns men jag bloggar lite klent just nu!HAr faktiskt lyckats hålla mig hyffsat bra borta från datorn ett tag, hmm fast jag skulle ju ha behövt setat mer här.... Håller på att fixa ihop lite med shope som förhoppningsvis, ska sparkas igång i slutet av denna månad:-)
HAr haft lite dåligt pysselflyt på sista tiden, men det släppte ganska bra igår. 5LO:er fick jag gjort, har dock bar fotat av två av dem till NSD utmaningarna på Scrappiz.
Ska fota de tre andra med imorgon med.
Nu ska jag krypa till kojs. Har haft en rätt pissig dag med tre vildar som testar sin mamma nått hemskt. Gillar inte att vara gräsänkling, hoppas att älsklingen får ett jobb närmare hemma snart! Den lediga tiden tillsammans är ju underbar men inte att vara ensamstående de andra veckorna:-( FAst jag får mycket tid atpyssla på kvällarna:-) Så lite bra är det med!
Nej sluta tyck synd om sig själv nu, och mars i säng!
Kram på Er alla/Anna-Lena