onsdag, mars 04, 2009

Ber om ursäkt för dåligt bloggande

Ja, livet snurrar på och helt plöttsligt har det gått en hel månad...

Vet med mig att jag retar mig på denna slöa dator och att jag inte kan reddigera några foton så det blir ännu sämre uppdaterat för det, men jag tänkte att jag skulle ta och dela med mig lite av vad vi gjort de sista veckorna:-)

Vintern är ju underbar och det har blivit en del skridskor och i år har alla mina barn börjat gilla detta med skridskor.

De senaste veckorna har jag jobbat, och detta efter att ha varit hemma i så många år är en omställning, men det är skoj!

Jag har jobbat som springvikarie på skolan och det har varit otroligt roligt men även jobbigt då man som vikarie testat till det yttersta hela tiden...

Hej elever om ni läser detta;-)

Jag har även ett till jobb på G :-) Jag ska dit och provjobba en kväll så får vi se, och det är på ett av hotellen här i Tällberg. Skönt att ha ett jobb som är nära. Sedan är det som extra jobb nu från början men med förhoppning om mera sedan, och mitt mål är ju receptionen där jag skulle vilja vara:-)

Nej nu ska jag ta och röjja undan lite här hemma, jag hinner inte så mycket nu när jag jobbar det är lite ovanligt.

Kram Anna-Lena

3 kommentarer:

Carro sa...

Gott att "se" dig tillbaka här! =) Ja det är en omställning att börja jobba efter att ha varit hemma med barnen. Men det är ganska skönt att komma ut bland folk och inte bara vara mamma.... ;-) Jo visst testas ni som är vikarie. Den diskussionen har jag ofta med mina elever varför det är så....."Det bara är så..." är ofta svaret. ;-)
Lycka till med jobben!

ciiccii sa...

Tack för värmande kommentar i min blogg!
Jag har saknat dig här.
Härlig film på barnen. =0)
Jag är hemma nu och har vikarie i klassen. Några barn klarar inte alls va vikarie trots att man informerat om alla rutiner. Skumt!
Lycka till med alla jobb!
Kramiz

Naomi sa...

Lycka till med jobben! Lärarevikarie är tufft i början, sen "lär sig barnen" dig och det blir lättare!
kram