måndag, maj 03, 2010

Hipp, Hipp Hurra!!!!

Det är inte lätt att fylla 7 år och vara den mest morgon pigga i familjen!!!

Idag fyller Prinsen av Vildarna 7 år och det var en hysteriskt spänd 6 åring som utan knot kröp i säng klockan 19 igår kväll.

Imorse bröt han ihop klockan 05:45 för att vi aldrig vaknade någon gång!!! Mamman & Pappan var inte jätte glada då kan jag säga utan bad Prinsen att snällt sova 1 timme till... vem skulle kunna tro att det skulle gå då!

06:20 var det bara att knata upp fixa brickan med flagga, oboy och ett paket. Och lyckan var STOR. Trots att paketet innehöll ett presentkort så var lyckan över den presenten så stor att det inte gjorde något att han måste vänta.

Min älskade 7 åring!

Här spelar vi nyvaken;-)Prinsen av Vildarna har genom gått en smärre förändring igår! Han har sedan i höstat VÄGRAT klippa sig, han skulle ha långt hår som kusin Viktor. Men den senaste tiden har detta hår bara sett gräsligt ovårdat ut, och då det är så tjockt så började t.o.m. Prinsen att ledsna.

Så igår fick då äntligen mamman sätta saxen i håret. Detta är Vilden före:Och här Prinsen efter.

Snedbenan var viktig för han vill se ut som Morfar, min lilla goding! Sen fick jag inte klippa håret i nacken så det är riktig Hockeyfrilla:-)

Nu så ska det fixas lite mera tårta till barnen kommer från Skola/dagis, så vi får fira våran 7 åring lite mera.

Kram Anna-Lena

Inga kommentarer: