tisdag, februari 01, 2011

På promenad i LA

Idag gjorde vi ett sista kort besök på CHA mässan sedan drog vi ut i det underbart varma vädret, ca +25. Underbart!
Efter tips från av personalen på mässan så tog vi en promenad mot något som kallas Fashion District, och enligt killen vi pratat med riktigt coolt och där han t.ex. gjorde all sin julklappshandel. Så vi gick!


Och så dividerades det och lästes lite karta...

Och så lite till, sen visste vi precis :-)

Men först tog vi lite Lunch.... en underbart god Glass :-)OchLisa har kameran framme som vanligt ( ja som jag då... för jag tog ju bilden he, he)


Så gick vi!

Och gick vi!


Och så gick vi lite till! Och hade du frågat en amerikan så hade du varit tvungen att hyra bil, eller ta en taxi för det är så STORA kvarter här ni vet. Men vi gick och det var inte så farligt. 10-15 minuter.Sen kom vi till Fashion District. Och det var så coolt som han sa.
En trång gata "Santee Alley" och här hittade du allt möjligt, en hel del krims krams men många guldkorn med. Ska du gå på bal så ska du defenitivt handla här. En balklänning för runt 100$ så mycket vackra klänningar vi sett idag helt otroligt.

Sen så var många av affärerna lika och hade samma utbud, men skoj att se var det.Tja man kan se mycket konstig i dessa affärer, som rosa provdockor...Efter lunch på McDonalds skulle vi leta oss mot Craft & Hobby district. När vii nte visste vart vi var sp frågade Katarina en polis. -You are here sa polisen och pekade ner på asfalten framför henne. Tjaa logiskt :-) Men vi hittade det, sedan.
Också ett coolt om råde med många affärer, återförsäljare av tyger, pärlor, bröllops tillbehör. Och underbara blomster affärer.
Vi hittade till Maskatell som var en GIGANTISK krafs affär typ dollarstore fast lite dyrare med allt mellan himmel och jord med lite pyssel, men massor av tillbehör till bröllop och olika party/kalas tillbehör. Häftigt att se var det och lite pysselsaker följde med hem.


Suddig bild från lite av alla miljarder tygblommor på Maskatell.
Sen gick vi hem, men det var bitvis lite ruggigt, du kommer snabbt in på gator där det är MÅNGA uteliggare och det svider i hjärtat när de tigger om småpengar till mat, och man känner sig inte helt säker i dessa områden.

Men vi kom hem utan missöden och efter att vi lämnat av lite på hotellet gick vi på en Japansk restaurang runt hörnet vi blivit tipsade om, där man fick tillaga och koka sin egen mat lite som fondue vid bordet. Och gott var det. Bilder finns nog snart på Lisas blogg tror jag från maten. Och ävem från mera under dagen.
Nu ska jag krypa upp i sängen och slappa, imorgon blir det Universal Studios för hela slanten.
Kram och Godnatt
Anna-Lena


Inga kommentarer: