måndag, augusti 27, 2012

MME LO för Engströms Artstudio

Måndag morgon och ny vecka. Nu en vecka efter skolstarten för barnen börjar man komma in i gamla rutiner igen och jag har hittat tillbaka till mitt pysselbord, och med alla nya produkter som har börjat komma hem är det så härligt att få sätta sig och skapa med alla läckerheter.

Måndag innebär även min DT dag hos Engströms Artstudio och här är veckans bidrag:
 
Papper: MEE -  The sweetest thing
Dekorationer: Prima
 
För mig drar skolan igång på allvar denna vecka, så det är bara att sätta fart med allt som redan ligger på hög att tas tag i, läxorna har redan tornat upp sig och det är bara att sätta fart.
 
 
Kram Anna-Lena

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Hej!
Vilka jättefina kreationer! Får jag bara fråga en helt annan sak: vilket program använder du för att få upp flera foton i samma bild, om man uttrycker sig så?

M v h,

Charlotta

Lisbet sa...

Men hallå där – surfade runt med kaffekoppen i min hand och fastnade på din sida. Vad härligt att läsa om dina tankar och funderingar. Jag gillar skapandet, att få ro i själen och vila i handens arbete. Jag är helt övertygad om att det är nog något som alla bör ta vara på mer. Ju mer jag tänker på det just nu, desto viktigare känns det. Ja nu fick jag idé till en ny artikel i ämnet.

Vill du ha lite mer pepp så har jag Gratis HälsoBlad med massor med inspiration och motivation för att leva roligare. Du får tips och pepp en gång i veckan i 8 veckor.
Kom bara ihåg att bekräfta det mail du får i din mail. Kolla spamkorgen om du inte ser det.
Till årsskiftet planerar jag att nå ut med en gratis-app också.
Ta vara på dig.