måndag, september 25, 2006

MÅNDAG MORGON!

JA då var det en ny vecka och nya projekt att ta tag i!!!!

Det är bara att bita ihop och ta fram damsugan. KAn för allt i livet inte förstå att ett hus kan ändra karaktär från nystädat och rent och prydligt på fredagen till totalt kaos på måndagmorgon!

KAn det bero på att mmamn har setat med helgen cybercrop på Scrappiz hela helgen eller???

HAde öppet hus i Lördag i min nya fina kurslokal. Ja jag blev ju inte omkullspungen av horder precis. Men man ska vara positiv som min granne sa då jag berättade att det BARA KOM TRE, ja men det är ju fler än bara två sa han lugnt. Och ja det är ju sant.

Men pån igen i januari blir det nytt öppethus!

HAr i alla fall fått mycket gjort under helgen, tackar Mia och Lisa som hållit mig sällskap!

Dessa LO:er har jag gjort till Cybercropen:

Detta är Emma och Verner som har en härlig sommar fika på trappen. Denna Lo är gjord av cropkitet man kunde köpa hos Scraphuset som höll i hela cropen. JAg som bara älskar Chatterbox!
Min ÄLskade make. HAr haft en spng av Lionel Ritchi i huvet de senaste veckorna. Det var tjejerna på Swescrap som utmandae till att scrappa efter en låt.

Jag hörde då på denna låt och funderade genast över texten och blev lite mera kär. Både i maken och i sången för han är mitt ÖDE och mitt allt!

Kortet är det första jag tog med nya kameran och jag bara älskar det!

Även detta foto är taget med nya kameran, jag var ute i morgonrocken en tidig morgon då första dimman låg tjock över hela byn. Grannen får betar på hagen brevid huset och de bara stod där så vackra!

JA det var lite av vad jag har gjort i helgen. Vill ni se mer ja då kan ni gå in på Scrappiz och kolla i galleriet, på vad alla tjejer har varit duktiga att skapa hela helgen.

Nu ska jag ha en träff med MR: Damsugare.

Kramis Anna-Lena

Inga kommentarer: