söndag, oktober 01, 2006

Söndags mys och en massa roligt surfande!

Det har varit en riktigt bra och kreativ vecka känner jag! Jag har gjort skissutmaningen på Scrappiz. Äntligen en LO om mig med bild på mig:-)
Igår var jag till Gävle och till Anna-Karin på Betraktha. Så skoj det är att komma ut och träffa andra pysslare, fast man knappt känner varandra annat än från nätet så är det så skoj att komma och träffas och det känns som om man kännt varandra mycket längre.

På förmiddagen blev det lite impoviserad stjärnalbumskurs, men sedan fick jag faktiskt två LO:er gjorda. Först en skiss utmaning från Scraphuset, som skulle vara klar i går men när jag kom hem orkade jag inte ladda upp den jag för trött!

Men jag blev nöjd ändå:-)Älskar dessa bilder på Verner när han är som mest ilsken och mamma är så hemsk att hon tar kort på honom!


Ja sedan så blev det äntligen av att scrappa mer gamla kort. Jag har haft Verners kalas kort sedan maj 2005 liggandes så länge nu, men i går blev de klara. Kan kanske bero på att jag äntligen fått en ballong dies... :-)
Så det var lite av vad som jag gjorde i går. Idag har jag varit inne med Verner hela dagen, han är sjuk och har 40 graders feber och vill bara sova med lite sällskap i närheten. Vilken tur att datorn står brevid en säng:-)

Så jag har surfat runt och letat massor av inspiration, till veckans kurser.

I morgon är det Lunchbox dekoration som står på programmet. Det finns fortfarande plattser kvar om du är intresserad.

När: Måndag 2 oktober
Tid: 18-21
Pris: 250:- då ingår En lunch box och papper till dekoration. Vi dekorerar boxen och sedan gör vi innan mätet om vi hinner med. JAg bjuder på fika.

Var: Laknäs Bystuga, Leksand i Scraphönans hobbyverkstad

För anmälan och information, ring 0247-500 77 eller maila på scraphonan@telia.com

På tisdag är det återigen dax för vanlig tisdags träff.

100:- per kväll då ingår ett litet material kit. Betala 1000:- och du går hela hösten (12 träffar, 200:- i rabatt).

Nu ska jag ta och fixa lite kvälls fika, och se om min lilla sjukling.

Stor kram Anna-Lena

Inga kommentarer: