lördag, december 30, 2006

Års summering

2006 lider mot sitt slut och det känns faktiskt skönt. Detta har varit ett minst sagt turbulent år för familjen och vi ser alla fram emot ett nytt år med nya förutsättningar och med nya mål.

JAg har under några daga setat och bläddrat igenom vad jaghar åstadkommit under det senaste året och jag måste säga att jag ä stolt över mig själv!!! ag har skapar ca 140 LO under detta året och det är 40 fler än vad jag hadde som mål, jag har det senaste året varit dålig på att lägga upp vad jag har gjort, mycket pga att vi inte haft någon digitalkamera men det har vi nu så det är inte någon ursäkt längre.

Har nu fotat av ågra av de LO jag gjort under hösten och tänkte lägga ut dem så får det bli mitt nyårslöfte att jag ska lägga upp mina alster bättre i vår.
Gott Ntt År mina vänner, snart ska jag till verkstan och scrappa jag har abstinens.KRAMAR ANNA-LENA

Mammas lilla hjärta är en härlig LO efter en Skissutmaning av Vixxxan, som jag aldrig han med att skicka in, ett underbart kort på Hilma då hon sitter i min famn och myser, hon ser ut som en liten docka nästan inte verklig.Kvällsbad är en LO med några av alla härliga badbilder vi har på våra badtokiga ungar.
Julkorten från 2001 då Arvid var nästan ett år. HAn skiner som en sol och älskade att ta dessa bilder vi hade så skoj han och jag, riktigt roligt att scrappa så gamla bilder:-)
Detta är efter en skiss umaning på SWE bloggen tror jag. Verner har klivit i Håkans hugarstövlar och laggt sig ner för att fundera på trappen.En härlig skiss med papper från PolarBear och en underbar skiss av Moma älskar henner detaljrika och härliga skisser.
Det är inte ofta jag finns med på ett foto står oftast bakom den själv men ibland så, och det måste ju scrappas! :-)EN LO som får mig att längta tillbaka till sommaren. Arvid matar Hilma med glass en varm och härlig sommardag!
Har under en långtid tänkt scrappa dessa första badbilder på Hilma, men jag hittade inte något papper. Men nder Dalapysslingen i November så hade Lisa med sig dessa underbara papper från My Minds Eye tror jag att det är, tror det är ur Bohemia serien, den rosa färgen matchar exakt Hilas röda skinn:-)


Det var lite från Året mera kommer det lovar jag. KramInga kommentarer: