tisdag, maj 22, 2007

Äntligen är shopen på G!

Snart kommer vi, ja butiken alltså ut på nätet. Om allt går som det är planerat slår jag upp portarna den 1 juni, med buller och bong, och fiarar hela helgen samt i 24 dagar till.

Har alltid sagt att jag har den mest perfekta födelsedagen. 24 juni, exakt ½ året innan och efter jul:-) Så det firar vi hos Scraphönans Hobbyverkstad med en alldeles egen sommar kalender med lucköppning här i bloggen varje dag, med ett nytt erbjudande varje dag.

Samt att jag varje dag presenterar lite ny och rolig inspiration från mig och mina DT tjejer. Appropå DT... Jag har tidigare berättat att jag har en DT tjej, Mia Lennartsson från Sågmyra. Mia var med och gjorde ett fantastiskt arbete i Gävle i lördags med mig (ett stort tack Mia), där "sprang" vi på en fantastisk duktig tjej på mässan i Gävle.

Hon är så olik mig i stil, men helt fantastisk underbart duktig. Hon ligger mer åt freestyle hållet kan man nog säga och ja, jag är så lycklig att hon har tackat ja till att var min DT.

Vem är hon nu då :-)

...


..

.

.
.
.
.

Jo Cattis !!!!!! Tjoho vad jag blev glad att du sa ja! Välkommen till mitt lilla gäng!

Mera info om mitt DT kommer under nästa vecka, med lite bilder på dem och lite om vilka de är.NU ska jag fortsätta mata in varor i min shop så att ni får något att bita i den 1 juni!

Kram Anna-Lena

3 kommentarer:

cattis sa...

Tack!! =D Det ska bli jättekul och en spännande utmaning att få vara med i ert DT!!!

Massor av Kramar!!!

Sannasmamma.. sa...

KUL!!!
Grattis Cattis:-)

elsamajarun sa...

Jätteroligt att du är på gång att öppna butiken, jag väntar med spänning på den stora dagen.
Din nya DT är en av mina forum-kompisar på scrapbutiken.se, och hon gör verkligen kanonfina LOs.
Lycka till

Kram elsamaja