onsdag, september 05, 2007

Håller på att återhämta mig själv!

MAn känner sig ganska dum när man har lämnat Hilma på dagis och sätter sog i bilen och kör hem. Hem till ett tomt hus. Här är jag hemma på dagarna, jag arbetar ju det gör jag men jag är ju hemma, och så har jag barnen på dagis. Lite dumt känns det...


För en kort minut, för sedan drar jag mig till minnes hur mycket jobb jag har fått gjort under sommaren! Inget alls!!! Nu hinner jag hem, får äta frukost utan att bråka, jag får sätta mig vid datorn och jobba undan alla mail alla orderbekräftelser.


Kolla in min bloggrunda, olika forum och så vidare. Detta som jag tidiagre gjorde med en macka i handen och Hilma sittandes gnessandes i knät, tjatandes om att i istället borde titta på Teletubbis eller nått annat.


Jag njuter. JAg får nu testa att jobba med detta som jag älskar, jag får tiden som jag de senaste 4 åren inte fått för mig själv, den tiden som jag kanske i perioder borde ha varit sjukskriven för att få, men det hade ju inte spelat någon roll för barnen fanns ju hemma ialla fall sjukskriven eller ej.


Det är nu det är tid för mig att vara jag, och jag har det bra.


VAr på Ickholmen på mat runt Siljan i Lördags. Studieförbundet Vuxenskolan, visade upp sina kurser och jag var med och satt och scrappade och stämplade lite kort. Detvar så skoj och det gör jag gärna om igen.


Fick till och med lite gjort, och här är ett höstkort jag gjorde.
Nu ska jag koka lite kaffe och så ska jag jobba vidare, sitter med planeringen av hösten kurser, samt en rolig stor tävling som kommer på Scraphönans blogg under oktober månad. Så skoj och spännande.
Kramisar Hönan

1 kommentar:

elsamajarun sa...

Grattis till egen tid, det behöver man, även om du nu jobbar hemma, så är ju det här med att få sitta med en kopp kaffe, i lugn och ro, guld värd.

Kram