torsdag, september 13, 2007

Mitt pysselrum

Nu äntligen har jag städat min pysselvrå såpass att jag vågade mig på att fota och lägga ut bilderna. Har legat sjuk hemma sedan i lördags, har haft en infektion i halsen med förklylningsastma så det har varit en tung vecka. Men när orken började återvända så kom också lusten att städa! Ooops det händer ju tyvärr inte så ofta som det borde hos mig...
Så i måndags såg det ut så här hos mig:


Från början var det tänkt att jag skulle sitta vid mitt skrivbord och scrappa i vardags rummet, hmm detta är mitt fina skrivbord:


Men jag trivs sällan med för lite utrymme när jag scrappar så ja, hur ofta sitter man vid matsalsbordet??? Inte så ofta så jag tog det i besittning med:-)
Här får både jag och mina söner platts, de älskar att vara med och pyssla och jag har samtidigt koll på vad de gör, och ja skulle vi mot förmodan ha gäster så får jag plocka undan;-)


Mina papper förvarar jag brevid mig i En insatts för A4 mappa, de sticker behändigt upp så att man kan se vilken sort det är. Jag har dem sorterade efter tillverkare samt en mapp för de senaste jag har köpt, då det oftast brukar bli dem som man vill jobba med.


Cardstocken har jag i en plastback från Clas Ohlssons, samt i en till röd plastback har jag plastmappar med olika bokstavs ticker och platta dekorationer. Samt ett förråd av kartong som jag använder till att göra egna Chippisar med.

Billy bokhyllan från IKEA innehöll förut våra böcker:-), dessa ligger nu nerpackade i lådor på vinden i väntan på att vi ska bygg aut och få mera utrymme, tills dess så har mina pysselsaker flyttat in där. Jag har olika förvaringslådor från IKEA både plast och papp lådor där jag sortera upp blommor, band, bokstäver etc.
Mina färdiga alster hmm ligger idag i en tyvärr lite osorterad hög på makens högtalare. Vissa i album vissa i plstfickor vissa bara i en hög. Det är de närmsat veckornas projekt att få lite ordning på dessa och att få in dem i album.


Det bästa med detta rummet är utsikten, det syns tyvärr inte just nu för utanför fönstret har blomsterhallonen växt sig lite för höga, men de ska snart grävas upp och flyttas. Är inte dessa ivägen ser jag ut över Siljans härliga vatten och det ger en underbar ro till att skapa.
Vi börjar under våren att bygga ut, huset idag har ca 80 kvm boyta och vi är 5 i familjen, måste nog erkänn att jag har större lekyta än barnen *skäms*.
Men efter utbyggnaden kommer jag få ett eget pysselrum på ca 40kvm, där jag även då ska kunn ahålla i kurser:-) Längtar så efter att få inreda och flytta in i det rummet:-) Och det gör nog resten av familjen med!
Nu ska jag ta och sätta mina fingrar i det nystädade pysselrummet!
Kramis och Tackar för titten/Anna-Lena

5 kommentarer:

Phobic Gamer sa...

Åh! Tusen tack för rundvandringen! Fick en del idéer. Låter underbart härligt med utsikten :)

Ser fram mot att få se bilder på det nya rummet! Låter ju fantastiskt! :D (hihi, 40 kvadrat är ju större än min gamla lägenhet!)

sari sa...

vilken underbar kreativ plats du har!!!

Åsa/asamia sa...

Åh vad mysigt, jag vill också träffas och scrappa....men jag är sjuk fortfarande och har ingen röst alls - så det får bli en annan gång. Men jag VILL träffas nån gång ;0)

Sandra (Sasha) sa...

Kul att se hur du har det!

elsamajarun sa...

Skicka över lite städbaciller till mej också, jag behöver det "fniss".

Jag vet hur fin den utsikten är, för jag var ju där på vintern, och då skymde inga växter, och jag lovar er, som inte vet det, att det är helt enkelt ENORMT VACKERT.

Å andra sidan vet jag ju ändå, hur fin en utsikt över Siljan är, eftersom bror bor så, men inte så länge till, för han har gården ute till försäljning, det är en av orsakerna till att jag inte kommer upp till dej nu, att han har lite smått kaotiskt just nu.

Kram till er alla