torsdag, augusti 21, 2008

Lite av vad jag skapat, Äntligen!

Hej Alla ni som troget tittar in, det har inte hänt så mycket på sistone och det ber jag om ursäkt för, men jag har pysslat på högvarav samtidigt som det ska göras en hel del hemma med med ett bygge som sakta och då menar jag sakta framskrider. Men nångång ska vi väl få en grund i alla fall :-)

Det jag pysslat med är LO:er och altrade små och stora saker som ska med Engströms Artstudio till Formesmässan. På Onsdag åker jag med Engtröms gänget till Stockholm för att bygga monter sedan på torsdag till söndag är det mässa och en massa demos för mig som gäller. Det ska bli så in i vassen skoj och jag längtar verkligen.

Jag har massor att visa men jag kan inte visa allt på en gång för då storknar ni;-) Sedan ska de vara med på lite andra bloggar med mer info om dessa kommer inom några dagar;-)

Brudensfar

Cardstock: CardstockWarehouse
Mönstrade pappaer: Robins Nest
Dekorationer: Prima Blommor, Prima Jätte Brads. Tag stansad och embossad med Cuttlebug, Hjärtan samt Titel är vit cardstock som jag limmat på kartong, målat med guld akrylfärg sedan stansat med consentrichart dies/Cuttlebug.
Typsnitt: Cuttlebug Harmony
Sommar
Enfärgar papper: Cardstock Warehouse
Mönstrat Papper: Melissa Frances
Dekortaioner: Canvas Pounch out texture shapes från Quick Quotes. Dekorerade med Power Puffs stämpeldynor från Quick Quotes.
Stämplar: Hot of The Press
Titel/Typsnitt: Cricutt Base Camp
Badbrud
Enfärgat Papper: Cardstock Warehouse
Mönstrat Papper: Prima
Dekorationer: Prima Blommor och Bling,
Tags stansade och embossade i Cuttlebug,
Titel/Typsnitt: Cuttlebug/Hippi Chick


Ja det var lite av vad jag har gjort i sommar.

Nu ska jag röja pysselbordet för snart kommer min svägerska Karro och lille godingen Albin på pysselbesök. Så skoj!

Kramelikram!
/Anna-Lena

1 kommentar:

uve sa...

Ja, ÄNTLIGEN får jag lov att säga ;) Jättefina layouter som vanligt. Vad kul att du ska med till Stockholm, då ska vi smita förbi vid dig och "snacka" lite om det finns tid.

Kram,kram