lördag, juni 21, 2008

Glad Midsommar på er alla!

Hur var det hos Er??? Sken solen, dansade ni kring stången, blev det för mycket nubbe till sillen???

Här var det bra! Jag han inte dansa kring majstången då våran Mellan Vilde bestämde sig för att nu ska jag hem, så han tog cyckeln och cycklade hem! Ja då var det ju bara att följa efter för jag anade oråd. Mycket riktigt han hade smitit till Kompisen N som bor i en stuga längre bort dit haninte får cyckla själv men hob var inte hemma. Så jag var lite smått ilsken!
Väl hemma var det bara att dra igång med maten. Som dock drog ut på tiden då jag var tvungen att hjälpa till att få upp presseningen under trädet, vårat numera klassiska sommar takskydd:-)
Måste fota det ordentligt så ni får se, det blir större och större varje år. Det är nu 4:e året vi sätter upp det och nu börjar vi få till det.
Sedan kom Familjen E på grillning som drog ut på tiden som vanligt men mysigt och skoj var det! Ingen sommar om inte M kommer och håller mig sällskap under våran Pil! FAmiljen E är kvar några dagar till så vi hoppas på många flera stunder under Pilen!
Då Hönan även fyller år denna veckan. hmmm det var 19 tror jag visst! Så blir det även lite tårtkalas och en trevlig grillfest underveckan, så jag tror att denna veckan kommer bli riktigt bra. Idag ska jag dessutom ta mig lite scraptid då Håkan och barnen ska åka på Skoter dragracing i Gimsbärke:-)
Så vi slutar väl med allra sötaste midsommar sötisen.

Kram Anna-Lena

4 kommentarer:

ciiccii sa...

Vilken liten go midsommartjej. Som en liten jordgubbe med grädde och socker.
Kramiz

Anonym sa...

Tack för din härliga bild på sommartjejen!
Hoppas att du har haft en fin midsommar du också =)
Vilka fina kort och LO:s du gjort- gillar färgerna i ditt förra inlägg starkt =)

Många Kramar Lisa!!!


www.dinlivscoach.com
http://metrobloggen.se/CosmicGirl

ciiccii sa...

Ses vi i Leksand på lördag?
Har du läst mitt inlägg om väskan till tången?
Kramiz

Monika sa...

Å så gullig hon är!

Grattis i efterskott!