fredag, januari 22, 2010

Nu kommer alla bilder

Hej alla där hemma, är ni vakna och påväg till skola eller jobb? Själv ska jag snart gå och sova då klockan är 23.30 här. Men vi ville ju skriva in och visa lite bilder först:-)

Här kommer våra två dagar i bild.

Onsdag 20/1

Avresa från STokholm Arlanda 06.25 Trött efter 1 timmes sömna på natten satte vi oss på planet mot Frankfurt.

Ett galet stressande efter att planet var försenat och vi endast haft 1 timme på oss från början, kan ni ju gissa att jag fick smått panik när jag fastnade i säkerhetskontrollen med min kamera och batterigrepp!!!

Men efter 10 minuters svettandes och tester så att den inte innehöll sprängmedel släååtes jag ombord.


Mitt glada resesällskap Lisa.
Underbart vacker var det i alla fall ovan molnen.
Vi flög över Isalnd, Grönland, Canada men på den sträckan kunde inte jag vara vaken utan jag somnade tvärt efter lunch.

Lunchen var nån biffgulash helt ok och det mättade. Sen sov jag i 4 timmar och missade filmen jag tänkt se. Men vad gör det sova är skönt men med nackspärr som föjld införskaffades idag en nackkudde för hemresan.


När jag vaknade blev det dax förmiddag. Kyckling.Ja så kom vi då till los Angeles och The Sunny California.... men inte såg vi någon sol inte!!!! Regn, så in i bängen.
Men vad gör väl det vi är ju i USA! Lisa på väg bort för ytterligare de två sista security kontrollerna innan vi äntligen fick åka till hotellet.

Detta är vårat mysiga hotellrum, Lisa knappar på datorn på onsdag kväll, själv fotar jag lite men var mest i koma för jag var trött, fan vad trött jag var. Sedan somnade jag 9 för att sova till 7. Himmel så härligt! Vaknade vid 24 då alarmet på väckarklockan på rummet, gissa om vi var väck inan vi fattade vad som hände.

TORSDAG 21/1
Efter en skön natts sömn var det då dax för frukost!
Japp det var ingen europeisk frukost här inte! Kan ju säga att donutsen inte var goda. Men våfflor blir det i morgon igen. Bilder på dem kommer en anna dag.


Vi tog en buss till Bona Park ett köpcentrum 1 timmes bussresa från hotellet.
Lisa,Gunnel & Katarina väntar på busen. I bakgrunden vårat hotell. Och ja gissa om det regnade, fasen vad blöta vi blev. När vi klev av bussen skulle vi först till Michael, och på väg ditt hällregnande det så vi var dyngsura när vi kom in. Tur att det fanns mycket att titta på och shoppa när vi kom dit så vi kunde vänta ut renet.
Jag säger då en sak. JAG VILL OXÅ HA ETT MICHAELS I SVERIGE!!!


På väg in till köpcentart kom en utryckandes brandbil!


På Boena PArk hittade vi då allt möjligt billiga kläder, byxor, jeans, skor, filkamera, spel och presenter till barnen där hemma. Mycket skoj i resväskan till vägen hem. Ja resväska som tur är stämde inte uppgifterna på datorn utan vi fick ta med 2 väskor hem x 23kg :-) Och på Wallmart hade det jätte bra resväske set för billiga pengar.Middag blev det på Bubba Gums Shrimp. Kanon gott. Och så mycket mat att vi kunde dela och ändå orkade vi nte äta efterrätt!
Cool drink till maten, där man får behålla glaset. Hmm hoppas nu det håler hem.
Maten som jag och Lisa delade på massa olika räkor och pomfritt, med olika dippsåser.
Nu ska vi sova och ladda för morgondagens mässa. Det blir en scrapbooking Supershow. Scrapmässa för allmänheten.
Kram och Godnatt
Och en extra kram till Mina älsklingar där hemma Puss jag saknar er! Men jag längtar inte hem riktigt än;-)

3 kommentarer:

Elwa sa...

Så kul att få följa er på resan! Jag är inte så lite avundsjuk... Ni verkar ha det bra, och bättre blir det - snart mässdags! Stor kram till er! /Elisa

Hegu sa...

Men vad kul att läsa om er resa och framförallt att se bilder! Vilka stora sängar ni har på hotellet! Det ser skönt ut! Hoppas att ni får trevliga mässdagar...

Cicci sa...

Låter härligt trots regn.
Ska bli så spännade att höra mer från er resa.
Kramiz