söndag, oktober 19, 2008

Helgens skapelser

Här har det varit full fart hela helgen. Mycket skoj och en del jobbigt men så är väl livet. Men jag klarade av det och jag har lärt mig en hel del om vem jag är och vart jag står mer tydlig! Även om det tyvärr har kostat på en hel del psykiskt den sista tiden.
Men som jag sagt förut, pysselbordet är en del av min terapi, det är där jag rensar min tankar och tömmer min överfull akopp varje kväll ja sedan har jag några till underbara personer till hjälp med som tur är;-)
Jag skulle ut i det underbara ljuset och fota lite alster idag, mendet kom ett akuten besök ivägen!Knivar och små 5 åriga pojkar är inte alltid en bra kombination! Denna gång slutade allt väl och Verners lilla tumma behövde inte sys utan den är rejält omplåstrad och han var så duktig.

Roligast var när vi tvättade såret innan vi skulle åka och han hulkar fram -Mamma vilken tur att det inte var Arvid som skar sig för du vet ju hur mycket han skulle grinat, han är ju så gnällig! Underbara goa unge! Samt att han hade ju så rätt den gossen;-)
Här kommer nu lite av vad jag gjorde igår kväll:
Detta är en LO till skiss utmaningen på Rough Draft


Sedan har jag satt fart på julkort tillverkningen här hemma. Och i går och på morgonen har jag lekt med stämplar ifrån StämpelBoden. Papper, stämplar, band och dekorationer alla hittar du hos Engströms Artstudio.Har länge velat tesat att göra ett Popup kort och nu är det gjort:-)

Detta är utsidan. Embossing platta från Cutlebug, Magic Mesh, text stämpel Stämpelboden, vågad kant klippt med Fiskars mönster sax.Insidan

Har stämplat och målat tomten och granen med Promarkers och MCP teknik. Granen har jag sedan strött på med Flower Soft vitt blompulver.

I Bakgrunden ser ni Disney diesen från Cuttlebug med Musse som tomte med släde och raden av husskymtar bakom tomten. Papperet i bakgrunden Sandy Lion.Så nu har jag kommit igång med julkortsverkstaden och hoppas att det inte ska bli lika stressigt innan jul. JA eller jag försöker inbill amig det i alla fall:-)


Nu ska jag sätta mina barn framför Bolibompa och sedan ska de snabbt i sängen, imorgon är det skolvecka igen! Och bäst av allt på onsdag kommer älsklingen hem!!!

4 kommentarer:

Älgen/Christine sa...

Hej här hittade man mycket fint.

Stämpelbodens DT var här å spanade!
Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
http://stampelbodens.blogg.se/
Christine/Älgen

Anonym sa...

SNYGGT
Vad fräckt med kortet som poppar ut.....ja du fattar,jättefina allesammans
Jag kommer tillbax
Puck

Cassandra West sa...

Beautiful LO!!!! Love the colors and photos!! Thanks for playing with us and I hope you continue to play with us!!!!

Cassandra
Rough Draft Team

Jemma sa...

Love your LOs, love the takes on the sketches and I LOVE the cards you have made, hope the hand is ok!!