onsdag, oktober 01, 2008

Scrappat

Har setat och pysslat några kvällar med barnen. Så härligt för själen, och skön kontrast till all data tid som det blir just nu. Med föreläsningar och arbete via nätet.

Har scrappat några LO:er till Engströms med Flower Soft. Flower soft är som söndersmulad disksvamp/blompulver som är färgat. Detta limmar du sedan på olika projekt för att få en 3D känsla på blommor och liknande. Så skoj.

Detta kort gjorde jag på mässan i Avesta i våras. Här har jag stämplat motivet och färglagt med distresser, lackat cykeln med 3D lack och limmat fast blomsmul bland blommorna.Det har även kommit mönstrade papper från Flower Soft och med dessa har jag skapat några romantisla bröllops LO från min brors bröllop.

Under 070707 skylten har jag lagt en skir vit blomma från Hot of The press. Jag älskar dessa tunna stora blommor:-)

Som många vet så är ju jag ett Heidi Swapp fan av stora mått, så gissa omjag ÄLSKAR att hon har gjort egna papper nu!!!

Den stora journaling overlayen kommer från Prima och även den hamnade på min favvis lista just nu.
Även detta foto på Hilma är en favvis, har redan scrappat det 2 ggr. KOmmer en LO till innom kort den ska bara upp någon annan stans först;-)
Detta är oxå ett älsklings foto just nu. EN härlig LO att göra utan krav och bara med skaparlusten i fokus.Nu ska jag koka kaffe och faktiskt röja scrapbordet för en stunds pyssel med Arvid som kom hem lite tidigare idag då han inte kände för att gå på fritis:-) Älskar dagar som dessa då man får lite egen tid med sina barn.


Till helgen blir det mässa :-) i Avesta, hoppas att vi ses där!Kramis Anna-Lena
2 kommentarer:

Naomi sa...

Hej där! Fina layouter (som vanligt) och kul att scrappa lite med barnen. Kikade in i ditt fotogalleri oxå. Superfina bilder!
Jag är fortfarande på början av kurs två, men kommer få lite mer tid från nästa vecka så det ska nog ordna sig.
kram

Åsa/asamia sa...

Vad mycket fint du gör! Hoppas ni hade en trevlig mässa när jag själv satt på flyget hem från Turkiet ;0)
Punchen du undrade över är en Martha Steward(tror jag det heter) kommer från USA...hittade min på e-bay.