söndag, oktober 12, 2008

Utflykt med barnen

Jag är hes och har feber och mår pyton. Men det gör ju inte min tre barn, och lördagen var en pärs då de hade alldeles för mycket energi mot vad jag hade. Så idag stoppade jag i mig lite magnecyl och panodil och så gjorde vi en utflykt i det härliga höst vädret.

Det blev en tur till Rättvik och långbryggan och efter saft och bullar på bryggan blev det en timmes vilda lekar i lekparken.

Gissa om jag är slut nu!!! Och barnen med. 2 av 3 sov redan 19:00 :-)

Flera bilder från dagens utflykt kommer under veckan, men bilden nedan visar ganska tydligt på hur det var. Pojkarna springandes först och jag och Hilma så sakteliga efter då jag var tvungen att förklara alla konstiga frågor och titta på allt spännande hon hittade fter vägen *fniss*

Han med en LO till InkyWings crop igår kväll. Det är i kategorn valfri LO. Så skönt att få scrappa när barnen hade somnat.


Nu ska jag koka lite te och sedan sätta mig i soffan och mysa. Och hålla tummarna för att jag har någon röst kvar imorgon den börjar nämligen tryta så nu ska jag nog vara tyst resten av kvälllen.

Och jag som har så mycket att göra i morgon. Hilma fyller ju år på tisdag så jag måste fixa med presenter och tårta och ballonger. Hmm ja det blir väl magnecyl kuren igen... suck!

Kramis

1 kommentar:

Anonym sa...

vilken härlig hilma bild. Man kan riktigt se hur lång bryggan är. Hon är för näpen med vagnen. Det blev en jättefin LO. Krya på er Mia