söndag, maj 24, 2009

Jag har fått en magiskt sten

Efter en vecka som jag nu vill glömma men faktiskt även titta tillbaka på och skratta så avsluades kvällen på det bästa sättet.

Måndag-Tisdag låg jag däckad med feber och blåsor i helamunnen. Men lite eller ja mycket sömn så hämtade jag mig och onsdagen var Verners försa besök på habeliteringen i Falun. HAn ska utredas för en ev. ADHD diagnos eller en möjlig koncentrations svårighet eller nått sånt.
Och första besöket gick bra, eller hur man nu ska se det:-) Spänningen släppte efter det och huvudvärken från helvetet dök upp igen:-(

Men med lite kvällspyssel och en lång ledig helg framför mig så kändes det bra.

Torsdagen bjöd på en näst intel heldag med pyssel då mina underbara pysslande vänner Lisa, Åsa och Cecilia kom och besökte. Så underbart med vuxensällskap när Håkan är och jobbar!

Fredagen tog jag mig en aning vatten över huvet när jag insåg att jag hade huset fullt av ungar i åldern 3-16! Det gick livat till vill jag lova, men jag hade då inte tråkigt en enda sekund.

Lördagen var det "Bara" 6 barn här;-) Så idag var det gudomligt skönt att åka till Sifferbo och vila öronen en stund och jobba några timmar i Sifferboden, och där var det tyst...lite för tyst!

HALLÅ FOLK NI MÅSTE ÅKA TILL SIFFERBO OCH BESÖKA SIFFERBODEN!!!!! Underbart ställe, nästa helg öppnar dessutom Emma-Lottas underbara cafe, så ÅK DIT!

Men det var skönt att få ta igen sig, och när jag kom hem så var det strålande väder, så skönt efter helgens pissiga väder.

SÅ fram med speden och så har jag planterat 2 blåbärsbuskar, en Kaprifol, 2 Kärleksörter och en vindruvsplanta. I morgon ska ytterligare några perenner ner som jag fynade i Sifferboden;-)

Men dagens mest underbara hände när Hiöma kom springande fram till mig och ropade och ropade. Hom hade hittat en sten till mig som jag skulle få. Jag satte mig på huk och hon lade ena armen om mig och viskade upphetsat i mitt öra.
-Mamma titta vilken underbart vacker sten jag har hittat till digt, och vet du vad den är maaagiiiisk!

I just detta ögonblick hade jag kunnat gråta för jag kände en sådan lycka och tacksamhet att jag har så underbara ungar!

Imorgon ska jag dela med mig om historian om årets försat dopp i Siljan för Vildarna som skedde igår (Ja lilla syster badade ju rena 1 Maj då V "råkade" tappa balansen och ge henne en kuff i vattnet).

Har även litet filmat bevis från Verner och hans kompis som badade igen idag, för nu är det sommar tycker de!!!

Nu ska jag sova God Natt!

Älskade Morrhoppan!

1 kommentar:

ciiccii sa...

Du har minsann fullt upp.
Hoppas att du mår bättre nu och att allt gick bra med sonen.
Vilken underbar dotter med härlig fantasi.
Kramiz