måndag, maj 25, 2009

Vårstädning i trädgården

Idag har solen då ÄÄÄNTLIGEN lyst på oss HELA dagen och inte en droppe regn. Här hemma blev jag hemma med VAB igen då, men jag passade på att vila upp mig själv med, sov i 3 timmar på soffan medans Arvid tittade på film.

Sedan bar det av att hämta hem de andra två vildarna och så bestämde jag mig för att fixa till under Pilen utaför vårat hus. Detta fungerar som vårat uterum under hela somrarna, och nu under vinterna har det som på alla andra ställen här i huset samlats en hel del skräp.

Så skurborsten och såpat åkte fram.
Innan
Efter


Och som på beställning SOLEN;-)
Bordet byggde Håkan och hans kusin till en kräftskiva och har blivit kvar, inte så snyggt men praktiskt och rejält. Stolarna ska målas om, sommaren tog bara slut så fort förra året så det hans inte med....
Skulle dock velat haft nå andra stolar eller bänkar till detta bord, men bänkar är nog inte lika treviga att sitta på en hel kväll.
Hmmm
Nej nu längtar jag till helgen och splen och värmen så ska grillen tändas och filten fram för jag tänker sitta ute! Någon som vill göra mig sällskap? Platts finns under Pilen!
Kram och Godnatt4 kommentarer:

ciiccii sa...

Så skönt att få undan något man väntat på. Så skönt ni kommer att ha det där.
Kramiz

ScrapHorse - Åsa sa...

Ooo så fint det blev! Ja där sitter jag gärna och äter, som en liten paus från pysselstunden ;0) Tusen tack för senast, var fantastiskt trevligt, en ny innebörd på ordet tjejkväll! Ha det så gott!
Kram Åsa

Emma sa...

Åh, vad mysigt!! Tänk om man hade en stor pil på gården :o)
Kram

Åsa/asamia sa...

Hoppas du har en skön helg i solen....det har jag ;0)
Kramar till er alla!