lördag, juli 05, 2008

Långsam lördag

Här i Laknäs är det segt idag. Värmen igår däckade mig totalt, och jag har sovit dåligt i natt. Vilket lett till att jag idag käner mig alldeles avig.

Ska försöka avhjälpa det med lite pyssel och barnen ska få lördagsgodis och se en film. Det är i dag lite molning och mycket svalare som tur är!


Har dock fått lite trevliga saker i mina komentarer:-) En award av söta snälla Cicci :-) TAck så mycket gulle dig det värmde.Reglerna är som följer:

Här är reglerna:Kopiera "loggan" och klistra in den i era bloggar och sen länka till mig samt nominera 7 andra bloggar som ni länkar till.

Jag nominerar:

Lisa (fast jag vet att hon avskyr utmaningar och dravvel som detta *asg* men jag gillar hennes blogg)

Cattis

Mona (Världes bäsat Bloggare)

Emma

Moma

Susny

WebmosterHelene (Min stora inspirations källa)

____________________________________________________

Så nu ska jag slå mig ner och pyssla lite. Har lite bilder som jag skulle lagt upp då Naomi och hennes gulliga barn var på nesök men jag har inte hunnit laddat ur kameran ännu. Arvid hade så skoj med att lära tjejerna åka fyrhjuling. Han älskar att få leka kungen på nått och visa hur andra ska göra:-)

Nu till pysslet, ja och en kanna kaffe;-)

Kram


3 kommentarer:

Lisbet sa...

Hej i sommarnatten.
Har inte haft tid att surfa runt men tänkte titta lite på din sida och önska dig en underbar fortsatt sommar.

www.digiscrapp.blogspot.com

Lisa - InkyWings sa...

TACK gulle dig!!

Börjar bli pysselsugen igen nu... hehe... fast det närmar sig... kom och skruva hyllor med mig - det är ju sååååå roligt. ;-DDD

Emma sa...

Å, vad gullig du är. TUSEN TACK!!

Kram
Emma