tisdag, juli 22, 2008

Ursäkta men detta tog tid det!

JA bredbandet kom tillbaka i tisdags, men sedan så har livet rullat på som det så ofta gör. Sedan tar det tvär stop nä'r något händer och maninser hur skört livet är!

I ett inlägg lite längre ner så visade jag foton på pojkarnas bravader med 4 hjulingarna och det har väl legat nära tillhands ibland att en skada ska komma fast då när de kör har de ju skydd. Tyvärr kan man inte ha skydd på sina barn jämt. Fast ibland önskar jag att det gick!!!

Med en tomt som börjar bli belägrat av allehanda byggrelaterade saker så är det ett paradis för en 5 åring och två 7åringar.
Och lägger man där till en 2 meter hög klättervänlig virkes stabbe så har man den givna lekplattsen! Fast den är inte så bra när det regnar och virket blir halt!

Så stackars våghalsen Putton fick sig en luftfärd som slutade på akuten efter att ha landat på magen över en planka. Tror nog att man någon stans som mor har ett extra tränat öra för att höra att detta är mera än ett vanligt grin.

Och det käns skönt att idag veta att det gick bra! Men han hade en liten blödning i magen mellan njure & lever men det var ingen ting som har gett några men idag vad de kan se.


Så efter en natt på Barnavdelningen 34:an så har vi återigen en pigg gosse. Ja något slak är han men det kan ju bero på att vi sovit klent i natt, han mer än mig då jag kanske fått endast 2 timmars sömn så just nu är jag lite sliten.Så ta hand om er där ute. Det finns så mycket elände som suger runt omkring jämt, så i alla fall jag kommer då att krama min älskade familj lite extra i kväll!!!

Och återigen vara så glad att allt gick bra! Så jag har inget roligt pysselrelaterat att visa, fast jag har massor av LO:er at tvisa egentligen men jag orkar inte fota av och redigera dem. Men de kommer, förhoppningsvis i morgon om orken återvänt.

Kram Anna-Lena

6 kommentarer:

ciiccii sa...

Men hu så läskigt. Vilken tur att allt gick väl ändå. Jag ser faror i allt, men alla tror att jag är sååå cool. Barnen har byggt en koja som kan ge en mardrömmar, tre våningar hög.
Kramiz

Pyssellina sa...

Vad skönt att det gick så bra med honom till slut.

Carro sa...

Vad läskigt! Aldrig roligt när ens barn skadar sig. Tur att det gick bra. Ja tänk om man kunde ha på dem skydd förjämnan mot allt. Men det går ju inte. För de måste ju få upptäcka saker och lära sig av sina "lagom stora" misstag, utan att skada sig allt för mycket.
Njut av varandra så väntar vi tills du har orka att visa oss din inspiration.
Kramis

Lisa sa...

oj oj oj vad ni har prövningar där hemma vännen!! Stor kram till dig och dom små så klart. Tur att det gick så bra som det gick ändå.

Vi höres per telefon snart!

elsamaja sa...

Ja du milde petter, så mycket som händer när man har ungar, det är väl åtskilliga gånger som hjärtat suttit uppe i halsgropen, innan man fått veta att det sett värre ut, än det varit.

Skönt att det gick bra iallafall.

Kram till er alla

Cattis sa...

Och fyyy...men tur att det ändå gick bra!

Stoor Kram!

http://kathis.blogg.se/