torsdag, oktober 16, 2008

Det skapas här hemma

I all röran som är i mitt liv just nu, så skapas det en massa. Mycket av det kan jag dock inte visa upp då jag inte vet om jag får visa det ännu, så det är lika bra att låta bli;-)

Att skapa är för mig min stora ventil. Efter en jobbig dag där man först suttit med föreläsningar och övningar, där emellan tvättat lite tvätt, sprungit ett varv med dammsugaren, läst lite mer och sedan hämtat barnen. Ja då är man slut, eller i alla fall så är jag det.

Men får jag bara en kopp te och sitta i 5 minuter så slår jag mig ner ett par timmar och låter tankarna flyta bort och skapandet ta plats.

Det är så underbart:-)
För mig är skapadet en viktig del i att må bra och ta mig igenom det som händer i mitt liv just nu. Att jag sedan har den stora lyckan att få jobba med de två underbaraste K & G på Engströms ja det gör inte saken sämre. Att få skapa på "beställning/uppdrag" har satt fart på mitt skapande på ett otrolig sätt, och att komma ut på mässor och träffa alla underbara människor ärockså det en viktig del i mitt liv just nu.
På tal om mässor, ni har väl inte missat att det är Kort & Scrapmässa i Karlstad 25-26 Oktober
och jag får dessutom chansen att hälsa på V & A som flyttat dit för att spela hocky, ska bli så skoj!

Har inte så mycket att visa i dag tyvärr men det kommer imorgon, måste bara fota i dagsljus.
Har en artikel som jag gjort för en annan blogg hos Engströms, den kommer nog kanske upp här med i morgon, men tills dess så kan jag ju visa lite vad den handlar om ;-)


Det går ut på att använda kantmönsterstansen:-) En riktigt lattjo liten pryl!
Nu ska jag ta en stund vid mitt bord sedan blir det sängen! Kramelikram



1 kommentar:

Cicci sa...

Vad skulle jag göra utan scrap som ventil? Svårt att förklara för någon som inte provat.
Ska bli så spännade att se dina nya alster.
Jag hoppas att åsa/asamia och jag kan ta en sväng till Karlstad, men det är bra långt.
Kramiz