lördag, november 15, 2008

Bättre lördag än fredag

JA lördagen har varit bra. Efter Hilmas sedvanliga skrik atack efter välling vid 6 snåret så lyckades jag få henne att somna om utan att väcka upp bröderna. Men så framemot 7-8 någon gång gick de själva upp för att ta vid där leken slutat kvällen innan. Vid tågbanebygget.

JA men säg den glädje som håller i sig, fram emot 9tiden var det vilt slagsmål med delar av tågbanan och räls och vagnar ven genom luften. Hmm då var den sovmorgonen slut!

Sedan har vi mufflat på, jag har lyckats gjort ett kort till Vännen M som ligger på Lassarettet med Gallproblem och väntar på operation, så imorgon skall jag åka och hälsa på och försöka pigga upp. Ska fota kortet i dagsljus. Har även gjort utmaning 6 på Stämpelstafetten men det kan jag inte visa förrens efter röstning.

Ja kan däremot visa kortena från utmaning 2 & 3

Utmaning 2. Här skulle jag göra ett kort som gick i färgen gult.
Utmaning 3. Här skulle jag använda gem som dekoration.
Nu ska jag krypa till sängs. Borde gjort det för länge sedan då jag har haft en hemsk huvudvärk hela dagen och är trött som attans, men det beror på medecin jag fått och det går förhoppningsvis över om några dagar eller nån vecka.
Vi får hoppas att inte barnen slår varandra med tågdelar i morgon så kanske jag kan få en liten sovmorgon;-)
Kram Anna-Lena

3 kommentarer:

Åsa sa...

Å vad skönt att det ordnade sig där på parkeringen! Led så av att jag inte kunde hjälpa er.. har redan bett gubben stoppa ner kablarna i bilen igen :-)
Vad skoj att se att det gula kortet var ditt!! Röstade på det jag...! Ses på Lördag! Kram Åsa

ciiccii sa...

Så fina kort. det gula blev nog en favorit.
Skrattar lite medkännade då det känns allt för väl igen med lek som alltid lyckas spåra ur. GaaH!
Hoppas att du fick sova lite i dag och att värken lagt sig.
Kramiz

cattis sa...

Vilka läckra kort!! =)

Stor Kram till dig!