tisdag, november 18, 2008

JUlbaket

Ja idag har det bakats "Ärtbulla" är ett bröd typ som Hönekaka men med Ärtmjöl isig, väldans gott och till på köpet bakat i riktig vedeldad stenugn. En underba tradition som jag fått lära mig sedan jag träffade min man.

I morgon blir det Tuttulls bakning, vilket är ett tunnbröd med smak av anis och fänkål. Ett måste för mig på julaftonsmorgonen.

Fast det har varit lite jobbigt, fast sällskapet hjälpte ju upp det hela (tackar Karro för det). Jag är så trött idag och i kväll måste jag försöka komma isäng i tid. Arvid och Verner åkte i säng redan 17:00 då det för jag vet inte vilken gång i ordningen slogs och bråkade, och ja jag tror nog att de var trötta. Bägge sov efter 10 minuter, fast de var ju under ljudliga protesetr de gick till sängen.

Ska lägga Hilma nu och sedan börja plocka lite kit till helgens Dalapyssling. HAde änkt att jag kunde få lite mera gjort om jag har en plan över vad jag ska scrappa, hmm slutar nog som vanligt med att jag har hela bohaget med mig *asg*.

Här är i alla fall en av de LO:er jag gjorde i helgen. Det är till Scrapopol utmaningen på Scrappa forumet. Min utmaning denna gång var cirklar. Och jag har skurit ur en stor cirkelfigur i cardstock med min nya Cricutt Extression.

LO:en handlar om hur lycklig Arvid var när han lärt sig skriva sitt första ord - OST. Fast bilden hör inte ihop med sammanhanget, men det är en favvis bild.

Nu kom visst stor vilden upp efter 1 timmes sömn och tror att det är morgon, hmm ser ut som jag får sällskap i kväll i alla fall, fasen oxå. Det får man ju för man lägger sina barn klockan 5.

Kram Anna-Lena

2 kommentarer:

ciiccii sa...

Så vacker LO. Hoppas att du får en mysig helg.
Kramiz

Sofia sa...

Heheheh, hela bohaget är packat - nästan iaf! :) Ser såå fram emot imorgon! Jättehärlig LO du hade gjort! :)