onsdag, augusti 22, 2007

Halsfluss

Jag tog mig till farbror Doktorn idag. Tacka alla som ställde upp och såg till att mina barn blev passade och hämtade på dagis. Livet är bra underbart när man har underbara vänner runt sig!

Har några som riktigt förtjänar några kort den närmsta veckan!

Doktorns Dom: SKYHÖG (vet dock inte hur skkyhög men han såg bekymrad ut) Snabb sänka och ett positivt Streptokock prov. Så Antibiotika i 10 dagar och om det inte blev någon förbätring under tiden skulle jag höra av mig för det fanns en STOR risk för Halsböld när man hade så hög snabbsänka.

Halsböld som har varit min stora mardröm och räddsla sen jag var liten, satt där helt lugnt och tog det hela bra, sade lugnt till mig själv att : OK nu är du sjuk och måste vila, en sak i taget nu tar vi Halsflussen och om, jag menar om jag får hals böld. Då får jag ju ta hand om min skräck då...

Det funkar nästan, om jag bara ser till att sysselsätta mig med något hela tiden. Städa lite, pyssla lite på Anders album (som för övrigt börjar bli jäkans bra), hänga lite tvätt, fotografera lite medans Hilma leker i sandlådan.


Under bara solrosor vid växthuset, hösten är verkligen på väg när man ser dessa...
Sedan inser man att på detta sätt kommer jag verkligen att stupa sanrt och verkligen få halsböld, för jag är tvär slut!

Så nu har jag tagit hand om mig själv några timmar, bäddat ner mig i soffan, läst lite och tagit mig ett bad och nu ska jag krypa ner och sova, och inte få några besök av gröna gubbar hoppas jag.

Och imorgon kommer ÄLSKLINGEN HEM!!!

Ska bli så skönt, och sedan på lördag kväll ska vi fira en försenad 10 års dag! LÖrdag den 16 augusti 1997, träffades vi på ett disco i Borlänge, och här är vi nu idag 10 år senare. Häftigt!

Det måste ju scrappas! :-)

Nu ska jag sova. Godnatt/Anna-Lena

2 kommentarer:

elsamajarun sa...

Ja vad gör man utan vänner, man står sej slätt, allra helst i krislägen.
Nu får vi hoppas på att medikamenterna hjälper så det inte blir mera, och så är det ju tur att Håkan kommer hem imorgon, och kan avlasta dej, för utifrån det lilla jag träffat er, så såg jag ju att han inte är nån som bara kommer hem och lägger sej på sofflocket, minsann.

Ha det så bra du kan, och hälsa familjen med kramar från mej

Cattis sa...

Men vännen...nu vilar du och tar hand om dig!!! Och låt Håkan sköta om dig ordentligt...

Och du kika in i min blogg..du har blivit tilldelad "Nice Matter Award" priset!

Många Kramar från Cattis