torsdag, augusti 30, 2007

Håll alla era tummar!

Ensam sitter jag nu här och väntar på älsklingen som precis åkte på anställningsintervju i Mora. Klockan 15:00, ska han var där.

Undra om inte jag var mer nervös än han:-) Vill ju så gärna att han får jobbet! Han hade helt missförstått dagen och skulle ha varit där igår egentligen, men de var sälla och lär honom komma idag i stället, vilken tur. Jag skickade med en äppelpaj att bjuda på som ursäkts gåva:-)

Hoppas att de inte ser det som en muta, eller att den är äcklig så de blir rädd för att anställa honom för då kommer hans dryga fru att bombadera dem med dåligt fikabröd hela tiden *asg*

Idag var det andra dagen som Lumsan var själv på dagis utan mig, och idag har hon ätit lunch där, och hon klarar sig helt galant utan mig! Hon bryr sig knappt när jag går, vilket är skönt. Några av barnen har varit så ledsna och det gör så ont.

I morse när hon satt på sig sin söta kappa tog hon handväskan på armen och ropade in till Håkan: -Hejdåå pappa, så söt att jag höll på att börja grina. Håkan var dock snabb fram med kameran.

JA gullungen håller på att bli stor hon med. Nu håller vi tummarna på att älsklingen får jobb här hemma!
/The Hy

2 kommentarer:

elsamajarun sa...

Jag håller dom allt jag kan...

Cattis sa...

Jag håller tummar och tår!!!!! ;o)

Kramis!