fredag, september 26, 2008

En riktigt PISSIG DAG

Har ni sådanna iblan? Det har jag idag! Men jag tror att man måste ha sånna ibland för att uppskatta de bra dagarna lite mer.

Fast idag är det nog lite väl botten rekord men det blir bättre, jag har i alla fall försökt piggat upp mig med att ta in lite av vad som finns kvar ute i trädgården bl.a. detta:


Älskar solrosor och har satt många i år så att jag ska kunna ta in dem och njuta av dem. Ska scrappa bilden och känslan jag har just nu under helgen för den är viktig känner jag, det är en känsla som jag har gömt undan så många år och nu behöver den komma ut och bort.

Så nu borde det väl kännas lite bättre. Sedan ska jag nu till att fixa en bulldeg så ska jag och pojkarna baka när Arvid kommer från skolan. Nej en kopp kaffe och till bulldegen nu, så kommer det nog ett gladare inlägg en annan dag eller kanske redan idag för det är ju en bra bit kvar på dagen.

Kram

4 kommentarer:

uve sa...

Jodå, jag brukar också ha sådana dagar. Hade du inte bott så himla långt bort så hade jag dykt över och gett dig en stor kram. Du får en här i stället *KRAM* Hoppas kaffet piggade upp lite. Ta hand om dig!

Kram Y.

Anonym sa...

Kram på dig vännen. Tack för att du finns och orkar ställa upp när jag är ledsen inför begravningen. Hoppas att lördagen blir bättre annars vet du var jag bor och här är ni alltid välkommna. En STOR KRAM åt dig och barnen. Din vän mia

ciiccii sa...

Skönt att tillåta sig att ha såna dagar. Jag är mer av den förträngande typen, tyvärr.
Kramiz

Lisa sa...

Fiiiiina - jag måste nog strössla ut lite fler solrosfrön till nästa år. Bästa blommorna.

Stor kram vännen! Önskade du var här i morse så hade vi kunnat ut och fota lite innan det började blåsa.... tar mig aldrig i kragen själv.