lördag, september 13, 2008

Scrapfeber hos Magdas

Även denna helg så är jag och barnen ensamma men vi har en underbar helg ändock.

Igår kom Lisa hit för att pyssla (tackar underbara du det var så skoj), sedan under kvällen kom Mia och alla barnen för att sova över :-) Jipiii jag slipper vara själv!!!

Så jag och Mia satt och scrappade och pratde till sent, och i morse var hon så underbar och gick upp med barnen och jag fick sova, eller ja jag skulle bara vila huvet i 5 minuter och vaknade 2 timmar senare....

Men hon hade hållt dem tysta så jag skulle få sova.

Underbart med sånna vänner, Kram min vän!!!

Sedan i dag har vi myst, fikat och pysslat. Nu är Mia och Amanda och fixar lite ärenden och handlar Pizza till kvällen, sedan ska vi få barnen lugna framför en film och sedan ska vi scrappa vidare.

Har hunnit med 4 LO till Magdas Scrapfeber en Cybercrop, med massor av roliga utmaningar.

Här är dessa:Scraplift utmaning med lilla Gullungen Albin
Skissutmaning, där lilla fröken Trots fick komma i fokus. Döskalle papprena får symbolisera hur hemsk hon kan vara just nu, även om hon bara är lite uppstudsig på detta foto ;-)
Men jag älskar henne trots detta, bara det att jag gör det lite mindre ibland;-)

Motiv Stämpelutmaning. PAssade ju så bra med Lisas/Inkywings nya stämplar som Sockergrynet designat. Underbart lekfulla, så skoj att leka loss lite. Gammalt foto på Venne sedan BB som legat och väntat på att bli scrappat läng, länge.


Färg utmaning rosa/brun/vanilj
Har en dold journaling under titeln JAG där jag skrivit om mina tankar just nu, men som jag inte vill att alla ska läsa.
Nu ska jag sätt amig och pyssla vidare, mera kommer i morgon eller edan i kväll;-)
Kramis Anna-Lena

3 kommentarer:

Susny sa...

Supersnygga Lo'er alla 4. Vad kretiv du har hunnit vara, du och Lisa är lika effektiva båda 2 :-) Trevligt med sällskapp och speciellt med så underbara vänner, skönt med sovmorgon. Kram.

Anonym sa...

Hoppas du fick sova ut lite. Ja det var fullt ös med 6 barn i olika storlekar och olika viljor men roligt var det :).Kram Mia

Marie - Gula Villan i Vallen sa...

Gillar din tolkning av min skiss! Jag har också varit hemma ensam med barnen. Peppar, peppar höll sig mina friska. Men annars är det typiskt att de blir sjukan när man är själv. Särskilt kul är det när det blir magsjuka...