lördag, september 20, 2008

Photoshop kurs på högskolan

Just nu läser jag utöver mina andra kurser på högskolan en kurs i Bild redigering på Högskolan Jönköping. Och det är så roligt!

Här första inämnings uppgiften, där vi skulle visa att vi lärt oss något av de första lektionerna.
Före
Efter

Jag har klonat bort telefonstolparna och lappen på bilen. Sedan har jag trixat lite med färger och ljus för att få en ljusrae känsla.

Idag ska vi ha en mysig familjedag! Jag ska pyssla lite inne och ute i trädgården. Sedan blir det fotbollsavslutning och ikväll blir det varmamackor i soffan framför Björn Skifs.

Nej nu ska jag gå och leka lite med Flower Soft, ett otroligt roligt dekorations blommsmul som jag tänkte visa lite mer av under veckan;-)

Kramisar Anna-Lena

9 kommentarer:

ciiccii sa...

Det låter underbart roligt.
Ha en skön helg!

Cattis sa...

Oj..vad mycket som har hänt sen sist jag kikade in! Först vill jag ge dig en stoor Kram och hoppas det ordnar sig med skolan och allt!

Och så många härliga alster du har gjort! Och fotot på Hilma, som nyklippt =) Hon är ju såå söt! Och photoshopa vill jag oxå!

Sköt om dig!
Kram!

Naomi sa...

Hej!
kul att du kikar in i min blogg ibland! vad fint kortet blev! Är så peppad att sätta igång ordentligt med kursen, fattar bara inte riktigt hur jag ska hinna. men allt som är kul tar man väl tid till, så det ska väl gå att få ihop. Tjejerna kämpar på. Har varit lite tuffare för den äldre, men nu börjar språket komma på plats lite.
stor kram

Ann-Louice sa...

Går du också den! Det gör jag med. Men jag har inte kommit i gång ännu. Nu blev jag inspirerad.

Kram

Ann-Louice

MonicaO sa...

Den blev ju superbra.
Ska sätta mig och trixa till min bild nu.

Monica

Ejris sa...

läckert !! klonings vertyget är så bra.
kram

Anonym sa...

Undrar när vinnaren i Juli månads bloggparty skall dras?

Scraphönan sa...

Vinnaren kommer att dras efter helgen hoppas jag då jag har fått igång min andra dator, där jag har flera bidrag som har mailats in. Så det kommer jag lovat:-)
/Anna-Lena

louisevbg sa...

Bilden blev ju jättebra. Den vann verkligen efter att ha ljusats upp lite.Kramiz