onsdag, september 03, 2008

Tillbaka i verkligheten

Ja efter en lång rolig helg med ett underbart grön gäng så är jag återigen på plats framför datorn. Tack till alla som tittade förbi och sa hej, så roligt att se så många. Många namn som fick ett ansikte. Och även många vänner här hemifrån som letade upp mig därnere, så skoj:-)

Livet snurrar på just nu och det är mycket som händer så fokus just nu ligger på familjen, skolan och mig själv! Sedan så Kommer jag fokusera på Engströms Artstudio AB, där kommer ni hitta mig smyga omkring på lite olika bloggar som är på G etc, mer kommer om detta innom kort.

Sedan hur mycket jag hinner med här påmin blogg vet jag inte, men jag började ju photoshop kursen, jippi så skoj det är igår så det kommer nog bli en hel del foto här under hösten. Hur mycket som blir pysslat??? JA det beror på hur mycket jag hinner med i skolan sedan får vi se.

Har ju en hel del att visa som jag skapat nu till Formex och det kommer att komma, jag måste bara skriva lite materiallistor och få lite koll på allt.

Tills dess så kommer några foton från helgens mässa.

Chefen själv (Katarina)framför ett av demoborden.

Underbara mamma Gunnel som jag hade turen att få dela rum med, så trevligt så:-)
Stig som demar Cricutten. Till Höger är mitt demobord där jag fått den stora äran att pysslat i 4 dagar:-)

Efter två dagar med lite bristande service i restaurangen begav vi oss till ett säkert kort vad gäller mat! Kista köpcentrum. Det var mitt första besök men säkerligen inte sista, himmel så god mat. En REJÄL portion gregiska gillrätter mums. Och nej jag orkade inte äta upp allt, desutom så lämnade jag mer än frivilligt kvar bläckfisken, inte gott.
Nu så ska jag ta hand om mig själv och de mina. Kram Anna-Lena

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som du haft en trevlig resa! =) När presenteras vinnarna i bloggpartyt?

Kramar smultronemmi

ciiccii sa...

Åh, den som ändå fick vara där. Tur att jag får lite känsla på mässan i Gävle i helgen.
Kramiz